Ultimate Ears lanceert een nieuwe speaker: de MEGABOOM 3

De speakers van Utlimate Ears moeten vast wel een belletje bij je doen rinkelen. Het zijn namelijk top speakers voor goede prijzen. De speakers zijn hufterproof. Er komt mega geluid uit en ze kunnen tegen een stootje en zijn waterdicht. De MEGABOOM 3 belooft dus zeker wat!

De speaker hebben een flinke upgrade gekregen. Zo zijn ze bekleedt met high-performance materiaal, dat ook wordt toegepast in onder meer motorjassen en als brandwerend materiaal. Je begrijpt dus dat het geen ramp is als je deze speaker een keer per ongeluk op de grond laat vallen.

De MEGABOOM 3 en ook de BOOM 3 hebben bovenop de speaker een ‘magic button’. Met deze magische button kun je muziek nog makkelijker bedienen. Je kunt een muziek pauzeren, afspelen en nummers skippen zonder dat je hiervoor je telefoon moet gebruiken. Handy!

MEGABOOM 3 power upPOWER UP

Een ander extreem handig iets, is de speciale POWER UP charging dock. Hiermee kun je de speakers super makkelijk draadloos opladen. Je zet je speaker er rechtop in en voilà je speaker laadt op. Bovendien kun je op deze de speaker ook sneller gemakkelijker in huis gebruiken in plaats van alleen tijdens een feestje, park, boottochtje of zwemfestijn. Deze speciale charging dock kost 39 euro.

MEGABOOMBOOM 3 en MEGABOOM 3

De BOOM 3 en MEGABOOM 3 zijn verkrijgbaar in vier kleuren, die elk in twee tinten zijn uitgevoerd: Night (zwart), Sunset (rood), Lagoon (blauw) en Ultraviolet (paars). De BOOM kost 148,- euro en de MEGABOOM 3 199,- euro.
Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything