Ultimate Ears lanceert een nieuwe speaker: de MEGABOOM 3

De speakers van Utlimate Ears moeten vast wel een belletje bij je doen rinkelen. Het zijn namelijk top speakers voor goede prijzen. De speakers zijn hufterproof. Er komt mega geluid uit en ze kunnen tegen een stootje en zijn waterdicht. De MEGABOOM 3 belooft dus zeker wat!

De speaker hebben een flinke upgrade gekregen. Zo zijn ze bekleedt met high-performance materiaal, dat ook wordt toegepast in onder meer motorjassen en als brandwerend materiaal. Je begrijpt dus dat het geen ramp is als je deze speaker een keer per ongeluk op de grond laat vallen.

De MEGABOOM 3 en ook de BOOM 3 hebben bovenop de speaker een ‘magic button’. Met deze magische button kun je muziek nog makkelijker bedienen. Je kunt een muziek pauzeren, afspelen en nummers skippen zonder dat je hiervoor je telefoon moet gebruiken. Handy!

MEGABOOM 3 power upPOWER UP

Een ander extreem handig iets, is de speciale POWER UP charging dock. Hiermee kun je de speakers super makkelijk draadloos opladen. Je zet je speaker er rechtop in en voilà je speaker laadt op. Bovendien kun je op deze de speaker ook sneller gemakkelijker in huis gebruiken in plaats van alleen tijdens een feestje, park, boottochtje of zwemfestijn. Deze speciale charging dock kost 39 euro.

MEGABOOMBOOM 3 en MEGABOOM 3

De BOOM 3 en MEGABOOM 3 zijn verkrijgbaar in vier kleuren, die elk in twee tinten zijn uitgevoerd: Night (zwart), Sunset (rood), Lagoon (blauw) en Ultraviolet (paars). De BOOM kost 148,- euro en de MEGABOOM 3 199,- euro.
Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017