Met dit trucje deel je super snel je wifi wachtwoord met iOS 11

Zoals jullie misschien al op Instagram hebben gespot, ben ik in het bezit van een gloedjenieuwe iPhone 8 Plus. Een van de awesome features van dit toestel is dat je wanneer je jouw nieuwe iPhone installeert, je – net zoals de Apple Watch – je gegevens van je ene telefoon kunt scannen en super snel en makkelijk kunt overzetten. Op deze manier kun je nu ook je wifi wachtwoord naar je vrienden omzetten!

Klinkt allemaal misschien wat ingewikkelder dan dat het is. Dus wellicht reden om het zelf even uit te proberen met de wifi wachtwoord! 😉

Stel je gaat vanavond een drankje doen bij een vriendin en je wilt op haar wifi omdat je bijna over je bundel zit. Normaal zou je ingewikkeld moeten doen met een code invoeren. Maar nu ga je allebei naar Instellingen > Wifi en legt je telefoon naast die van je vriendin (let wel even op dat jullie allebei iOS 11 hebben, anders werkt het trucje niet).

Geef vliegensvlug je wifi wachtwoord aan je vrienden

Op de telefoon van je vriendin ontvang je vervolgens een notificatie dat iemand toegang wil tot je wifi-netwerk. Zij geeft toestemming en voila het wachtwoord wordt verstuurd.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything