Winnen: Limited edition FLAVR kerstbox

Sterren en Nina dat is een match made in heaven. Ik ben gek op sterrenprintjes. Een groot deel van mijn garderobe bestaat dan ook uit iets met sterren er op: schoenen, jurkjes, broeken, truitjes, shirtjes. Alleen mijn smartphone hoesje is vrij saai. Daar brengt FLAVR gelukkig verandering in met deze limited edition kerstbox. En jij kan er eentje winnen, zodat je net als ik kan shinen!

Het shiney kerstpakket bestaat uit:

  • een doorzichtig hoesje met gouden sterren voor je iPhone 6/7/8
  • een matching sterren notebook voor al je briljante ideeën
  • en om je helemaal Kerstmis-ready te maken gouden sterretjes nagelstickers – al zou ik die als ik jou was bewaren voor Oud & Nieuw! 😉

FLAVR SHARING IS CARING

Aangezien Kerst in het teken staat van sharing. Mag ik 2 van deze fijne sterren pakketjes weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is mij te laten weten waarom jij dit pakket wilt hebben of waarom je – net als ik – zo gek bent op sterren! 😉

FLAVR heeft trouwens nog veel meer galaxy hoesjes voor scherpe prijsjes, die vind je hier >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything