Yes: eindelijk nieuwe wijzerplaten voor je Apple Watch

Het ziet er naar uit dat ontwikkelaars straks hun eigen wijzerplaten kunnen designen voor de Apple Watch. Dat betekent dat het wijzerplaten aanbod straks flink gaat worden uitgebreid. Like!

Op dit moment heb je alleen keuze uit de wijzerplaten die Apple heeft gemaakt. Het is een prima aanbod. Je kan alles zelf finetunen met kleurtjes en shortcuts, maar toch is het soms een beetje saai. Alweer Minnie Mouse op je horloge of een Jellyfish (mijn twee favorieten).

Nog meer wijzerplaten voor je Apple Watch

Website 9to5Mac ontdekte uit de code van een nieuwe software-update voor het horloge dat ontwikkelaars zelf ook aan de slag kunnen. De functie is overigens nog niet officieel aangekondigd en het kan altijd zomaar zijn dat Apple het stukje code dat ontdekt is, alsnog verwijderd. Fingers crossed dat dit niet het geval is.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017