Contact

Heb je een vraag, tip voor een artikel of wil je graag gastblogger worden voor Girl in a Tech World? Of heb je misschien een taalfoutje gevonden? Laat het mij dan weten!

SAMENWERKINGEN

Voor samenwerkingen en/of advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met ninaphilomene@gmail.com

PERSBERICHTEN

Girl in a Tech World plaatst nooit een persbericht één op één over. Daarnaast werk ik alleen met merken waarvan ik denk dat er een goede match is met mijn volgers en vind dat het bij Girl in a Tech World past. Het liefst vertel ik over onze beleving en het gebruik van een bepaald product voordat ik het aanbeveel aan onze lezers.

PERSPAKKET OPSTUREN?

Het postadres vanGirl in a Tech World is:
Girl in a Tech World t.a.v. Nina Verberne
Eerste Bloemdwarsstraat 5-huis
1016KR Amsterdam

Het opsturen van producten en het sturen van een persbericht naar Girl in a Tech World biedt geen garanties voor publicatie.

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017