Snapchat komt klagende gebruikers tegemoet met een nieuwe update

Halleluja! Alle smeekbedes hebben geholpen, want na al het geklaag online en de bijbehorende petitie komt Snapchat iedereen toch tegemoet met een nieuwe update. Hoewel ze eerst lieten weten dat de update een kwestie van ‘even wennen’ is,  zien ze nu in dat het design van de app op de schop moet. 

Snapchat heeft daarom belooft om met een update te komen die het gebruik van de app makkelijker gaat maken. Maar laten we eerlijk zijn, het gebruik van de app is nooit helemaal vlekkeloos geweest!

Snapchat Update

Het oude design van de app krijgen we helaas niet helemaal terug, maar er worden wel enkele kleine veranderingen doorgevoerd. Zo komen er nieuwe tabbladen die het eenvoudiger maken om de Stories van je vrienden terug te vinden.

Misschien toch niet zo’n heel gek idee om eens een voorbeeld te nemen aan copy-cat Instagram? Want daarbij is het interface een stuk makkelijker!

Gemist wat er aan de hand was?

De nieuwe versie van begin dit jaar heeft ervoor gezorgd dat er een scheiding is tussen mediabedrijven en berichtjes van je vrienden. Waarom? Omdat Snapchat vindt dat het bedrijf op deze manier kan blijven groeien maar echt makkelijker wordt het er niet van.

Fingers crossed dat de nieuwe update snel wordt doorgevoerd. Maar wie weet zijn we dan wel helemaal ‘gewend’.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything