Wil ik! De Cyclix hometrainer laat je alleen Netflix zien als je fietst!

Sporten terwijl je Netflix kunt kijken? YES PLEASE! Nee maar echt, dat zou voor mij echt ideaal zijn. Ik zou echt serieus non-stop sporten. Nu weet ik wel dat er genoeg sportscholen zijn waarbij dit mogelijk is, maar als je stilstaat kun je alsnog je serie zien. Niet bij deze Cyclix hometrainer!

Ronan Byrne een student aan het Institute of Technology in Dublin ontwierp de Cyclix. Op deze fiets kun je alleen je Netflix films en series kijken als je fietst. Stop je, dan stopt ook je serie of film.

Wanneer je langzamer gaat fietsen, krijg je een melding te zien op je beeldscherm dat Netflix stopt, als jij stopt. Kortom: genoeg redenen om je in het zweet te werken dacht ik zo.

Werk je in het zweet met de Cyclix

Voor mij, grootste Netflix-addict die er is, dus de ideale manier om mijn zomervetjes weg te werken. Nu moet ik alleen nog even een hometrainer scoren en zoek ik iemand die dit voor mij kan programmeren. Ronan vertelt namelijk uitgebreid op zijn blog hoe je zelf zo’n Cyclix kunt bouwen. Held!

De fiets op de afbeelding is trouwens de Ciclotte. Een design hometrainer! 😉

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything