WhatsApp gaat je informeren over doorgestuurde berichten

Er zit een nieuwe update van WhatsApp aan te komen, die je een heads up geeft als iemand een WhatsApp-berichtje van jou doorstuurt.
De berichten-app maakte dit gisteren bekend op hun blog. Soms is het wel handig om een berichtje snel door te sturen naar een andere WhatsApp-groep, zodat je niet 100x hetzelfde verhaal hoeft te typen. Maar je kunt ook berichten van iemand anders doorsturen binnen de app, en hiervan krijg de ontvanger binnenkort een melding als het berichtje is doorgestuurd.

WhatsApp update:

Waarom WhatsApp met deze maatregel komt, is niet duidelijk. Maar grote kans dat het gaat om malafide links of nepnieuws op deze manier tegen te houden. Wil je alsnog iets doorsturen waarvan je zoiets hebt ‘hé dat hoeft iemand niet te weten’. Dan kun je het berichtje ook kopiëren en handmatig doorsturen. Just sayin’ ;-).

Wanneer de update er aan komt, is nog niet bekend.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017