WhatsApp-update: foto’s in je notificaties

WhatsApp heeft een nieuwe update uitgebracht. Eentje die foto’s, GIFjes en een stil van een video voortaan in je notificaties showt. Voorheen kreeg je de melden ‘📷 Foto’ of voor een GIF de emoji: 👾.

WhatsApp-notificaties van afbeeldingen toonden tot nu toe altijd alleen een melding met 📷’Foto’. Na het uitrollen van de update is in de notificatie voortaan een miniatuur van de ontvangen afbeelding te zien. Zo hoef je niet direct de app te openen. Maar.. wil je liever niet dat iedereen met je mee gluurt dan kan je dit beter uitzetten!

WhatsApp-notificaties voor iPhone-gebruikers

Ook al laat WhatsApp weten dat deze update voornamelijk voor iPhone-gebruikers is, laten Android-gebruikers ook weten dat ze deze nieuwe feature zien.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017