Wait what.. Facebook krijgt een datefunctie?

Of Mark Zuckerberg de kluts kwijt is, blind van verliefdheid? Na het hele privacy schandaal, hebben ze het idee dat ze het kunnen goedmaken met wat liefde. Dus introduceren ze Daten via Facebook.

De datingfunctie werd tijdens de jaarlijkse Facebook conferentie al even getoond aan het publiek. Via een hartje in de rechterbovenhoek in de app ga je naar je datingprofiel. Dit profiel staat volledig los van je normale Facebookprofiel en dus niemand van je vrienden krijgt te zien wat je via dat profiel allemaal uitspookt of als potentiële dates aan je worden voorgesteld. Al is dat natuurlijk altijd wel mogelijk als het social media bedrijf denkt dat jullie de ultieme match zijn! 😉 Mensen die daten kunnen elkaar onder andere vinden door de evenementen waar ze zich voor hebben aangemeld.

Facebook dating

Facebook geeft aan dat deze datingfunctie als doel heeft om langdurige relaties aan te gaan en niet even snel voor een fling. Zou Mark daarmee Tinder of Happn bedoelen? Wanneer de nieuwe feature komt en hoe het allemaal nou helemaal precies in zijn werk gaat, is nog niet bekend. Maar ik houd je op de hoogte!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything