Facebook brengt Snooze feature uit waarmee je irritante vrienden kunt blokkeren

Facebook heeft een nieuwe functie uitgebracht: de Snooze feature. Hiermee kun je bepaalde mensen even op mute zetten, zodat je hun berichten niet meer in je nieuwsoverzicht te zien krijgt. Een tijdelijke blokkade voor irritante vrienden!

Met de nieuwe functie wil Facebook zijn gebruikers meer controle geven over wat zij te zien krijgen. “Snooze biedt mensen de mogelijkheid om een ander persoon, pagina of groep tijdelijk niet te volgen.” Krijg je continu kattenfilmpjes te zien? Omdat je die één keer hebt geliket? Dan ben je vast niet de enige. Daar wilt Facebook graag iets aan doen. Op deze manier krijg je als Facebook-gebruiker weer meer invloed op wat je wel en niet te zien krijgt in je nieuwsfeed.

Snooze

Vind je iemand gruwelijk irritant op Facebook maar vind je blokkeren ook direct zo heftig. Dan kun je nu iemand tijdelijk snoozen. Op deze manier geef je aan dat je de berichten van deze persoon een bepaalde tijd niet te zien wilt krijgen. Goed om te weten; de persoon die jij snoozt, krijgt hier gelukkig niks van te zien. Als de 30-dagen-snooze-periode bijna om is, krijg je een melding zodat je weet dat er weer berichten in het overzicht komen te staan. Ook is het mogelijk om voor het einde van de 30 dagen weer berichten toe te laten.

Há dit is nu een functie van Facebook waarvan ik denk hier hebben we wat aan. Wat denk jij?

Over snoozen gesproken deze wekker moet je hebben als je moeite hebt met opstaan

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything