Há handig: je kan straks je beeldscherm delen met WhatsApp

Dat je telefoon praktisch een mini computer is, wisten we al lang. Helaas voor ons, werken alleen nog niet alle apps zoals daadwerkelijk op je computer. Maar.. WhatsApp komt met een lekkere update: je kan straks je beeldscherm delen met de persoon waarmee je aan het appen bent. Há handig!

Deze nieuwe functie – die nog moet worden uitgerold, geeft je de mogelijkheid om je icoontje te delen via een pijltje onderin je beeldscherm tijdens het videobellen. Dat knopje staat naast de functies voor het wisselen van camera, het dempen van het geluid en het uitzetten van de camera. Eigenlijk precies zoals bij een Google Meet!

Scherm delen via WhatsApp

Als je op het knopje klikt, krijg je eerst een scherm met de vraag of je wilt starten met het opnemen of uitzenden van je scherm. Momenteel is het scherm delen alleen beschikbaar voor bètatesters op Android.

Volgens testers zou ook de navigatiebalk in de app zijn veranderd en een nieuwe volgorde hebben gekregen: Chats, Oproepen, Community’s en Status.

Appje aanpassen

Een andere lekkere nieuwe feature van WhatsApp is de bewerkfunctie, nadat je je appje al hebt verstuurd. Zo kun je binnen 15 minuten na versturen je bericht nog aanpassen. De persoon waaraan je appt krijgt wél te zien dat het om een bewerkt appje gaat. Maar niet om welke bewerking het precies gaat. Oók deze feature wordt de komende weken uitgerold, dus mocht je ‘m nog niet gespot hebben, geen paniek. Coming soon! 

Bron: WhatsApp Beta /Photo by Hitesh Choudhary on Unsplash
Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything