Miskopen voor je interieur zijn verleden tijd dankzij de Ikea Place app

Wil je een nieuw tv-meubel kopen maar heb je geen idee of het wel in je woonkamer past? Lang leve de Ikea Place app. Hiermee kun je kijken of het wel past.

Met de app kun je door je smartphonecamera op de plek te richten waar je het meubel wilt hebben, kun je zien hoe deze in je huis staat voor je aanschaf!

Voorheen was dit ook al mogelijk door het Ikea magazine  uit 2014 op de plek neer te leggen en dan je telefoon op het magazine te richten. Je kon zo zien of een Billy-kast of Klipan-bank in je huis paste. Om het je nog makkelijker te maken en het assortiment uit te breiden, heeft Ikea er een speciale app voor ontworpen.

Your Place, Ikea Place

De Ikea Place app maakt het je alvast mogelijk om je huis in te richten zonder dat jed e spullen direct hoeft te kopen. Zo ben je verzekerd dat je nooit meer een miskoop scoort. De app werkt met augmented reality en visualiseert de meubels. Zo weet je precies of iets wel of niet staat naast het meubel dat al in je huis staat.

Je moet nog even wachten op de app. De Ikea Place app is namelijk pas beschikbaar in iOS 11. En iOS 11 wordt volgende week officieel aangekondigd.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything