Koken wordt een eitje met het Ikea Recipe Series kookboek

Ikea heeft een nieuw kookboek en dat kookboek is ideaal voor iedereen die geen keukenprins of prinses is! De bladzijdes uit het Ikea Recipe Series kookboek dienen als recept en bakpapier om direct mee te koken.

De instructies zijn op het bakpapier gedrukt met voedselvriendelijke inkt. Het is echt ontzettend simpel. Je legt gewoon het ingredient op het bakpapier en als alles er volgens de instructies opligt, vouw je het bakpapier met de ingrediënten op en leg je het in de oven.

Kook deze Ikea pagina:

IkeaZo zijn er rondjes op het recept die laten zien hoeveel je van ieder ingrediënt nodig hebt. Zelfs iemand die absoluut niet kan koken, kan nu met een paar simpele handelingen een lekker maal op tafel zetten.

Easy does it.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017