Nooit meer de verkeerde beha-maat dankzij de slimme spiegel bij Lincherie

De slimme spiegel in het pashokje bij de Lincherie-winkel op de Huidenstraat in Amsterdam is er al een tijdje. Dit slimme exemplaar meet in 1 minuut je juiste maten zodat je vanaf dat moment altijd de juiste beha koopt. Maar er zitten nog meer technologische ontwikkelingen aan te komen en daarvan kreeg ik vandaag alvast een demo.

First things first, ik zal je nog even uitleggen hoe dat meten nu precies in zijn werking gaat. Je bedient de spiegel aan de hand van een app, dit hoef je zelf trouwens niet te doen de verkoopdames helpen je daar graag mee. Jij gaat vervolgens voor de spiegel staan in je onderbroek (niet je beha!) en draait een rondje voor de spiegel. Gewoon in je eentje in de paskamer. Er gaat niemand met je mee en je wordt niet met een meetlintje opgemeten. De camera in de spiegel meet vervolgens je lichaam op 140 punten waardoor de juiste maat voor je wordt bepaald. Niet alleen de juiste maat maar ook welke beha-vorm het beste bij je past. Want behalve een push-up beha zijn er nog veel meer varianten.

LincherieKlaar met de meeting? Dan krijg je van de verkoopdame een aantal beha’s om te passen om te kijken hoe deze bij je zitten. Hieruit kies je vervolgens een aantal en daarmee wordt vervolgens je eigen styling-shop samengesteld op de Lincherie-website. Zodra je dus inlogt op de website, krijg je te zien welke beha’s er zijn in de modellen die het beste bij jou passen. Ideaal niet waar?

Persoonlijke Avatar

Maar daar doen ze in de toekomst nog een schepje bovenop. Het Lincherie-team werkt namelijk aan een speciale avatar waarmee het kopen van de juiste beha nog handiger gaat worden. Dit doen ze met behulp van augmented reality. Je avatar kan verschillende beha’s uitproberen zodat jij een indruk krijgt hoe de beha zit. Tevens kun je zien of beha-bandjes knellen of dat je misschien een dubbel borst krijgt. Twee dingen die je absoluut wil voorkomen bij het aanschaffen van een gloednieuwe beha. Zo kan je alvast virtueel zien of de beha iets voor jou is. Ik kreeg van de curvy avatar alvast een demo.

Je maakt je avatar, plaatst deze vervolgens in je woonkamer en je kunt er helemaal omheen lopen. Zo zie je precies hoe de beha zit. Hieronder een demonstratie:

Lincherie
Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything