Deze adblocker maakt van alle reclames in je browser een bloemenzee

Een adblocker is dé oplossing voor irritante reclames op verschillende websites. Deze plug-in zorgt ervoor dat ze worden geblokkeerd en dat ze verdwijnen. Maar wel een beetje saai dacht The Green Gallery. En daarom bedachten zij de Green adblocker die alle advertenties omtovert tot een heus bloemencorso.

Op deze manier zie je toch nog de bos bloemen die je misschien normaal op je bureau hebt staan, verstopt achter je computer.  Volgens The Green Gallery geven bloemen een vrolijk gevoel, verminderen ze stressgevoelens en bevorderen ze je creativiteit. Ideaal als je dus de hele dag naar je beeldscherm aan het staren bent.

Florale Kunstwerken als adblocker

Voor de adblocker vroeg The Green Gallery vier artiesten om zich te laten inspireren door de schoonheid van bloemen. Deze vier creatieven zorgden voor twaalf ‘florale kunstwerken’ op. Zo werden er kunstwerken gemaakt door designer Geraldine Wharry, tattoo-artist Henk Schiffmacher, designer Pigalle en het dj/graffity-duo Loco Dice en Hoxxoh.

The Green Gallery Green Screen plug-in is ontwikkeld voor de Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse markt. Je downloadt ‘m hier voor je browser.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything