Je kunt nu videobellen met 16 vrienden in Snapchat

Vergeet de app HouseParty, want vanaf vandaag kun je met 16(!) vrienden tegelijkertijd videobellen in Snapchat. Liever geen beeld erbij, dan kun je nog eens 16 vrienden toevoegen en met 32 mensen tegelijkertijd gesprekken voeren.

Dat is niet de enige nieuwe feature die Snapchat toevoegt aan haar app. Ook is het nu – eindelijk – mogelijk om je vrienden te taggen in snaps. Een functie die al tijden mogelijk is in Instagram. Word je getagd door een van je vrienden? Dan krijg je hiervan een notificatie in het chatscherm. Tagt iemand je, die je nog niet als vriend in Snapchat hebt? Dan kun je deze persoon vliegensvlug toevoegen aan je vriendenlijst door naar boven te swipen.

videobellen Snapchat

Snapchatfilters tijdens het videobellen

Ben je aan het beeld bellen met je vrienden? Dan kun je gebruikmaken van de Snapchatfilters. Hoe leuk is dat? Wil je een videogesprek beginnen? Dan kun je dat via het bel-icoon doen die je terugvindt in het chatschermpje.

Niet alleen Snapchat stort zich op deze feature, eerder dit jaar waren er al geruchten van Instagram ook werkt aan videobellen binnen de app. Wanneer en of dat er ook daadwerkelijk gaat komen, is nog niet bekend.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything