Vanavond 19:00: Apple WWDC 2018 met een flinke iOS-update (nieuwe emoji!)

Vanavond is het weer zo ver, dan gaat het Worldwide Developers Conference (WWDC) 2018 van start. Apple’s jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars, waar naast een flinke iOS update (nieuwe emoji) ook hopelijk alvast een tipje van de sluier wordt gegeven over Apple’s nieuwe hardware. 

Maar wat kunnen we vanavond verwachten?

iPad Pro met Face ID

Eerder dit jaar werd er al een nieuwe 9,7-inch iPad onthuld en de kans groot dat Tim Cook tijdens de Keynote van vanavond een nieuwe iPad Pro met Face ID gaat showen. Bovendien werd de iPad Pro 10,5 inch vorig jaar ook tijdens de WWDC aangekondigd.aangekondigd.

 

Apple’s HomePod

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een nieuwe HomePad-variant – al wachten wij hier in Nederland nog steeds op de HomePod. In Amerika wordt er zelfs een goedkopere variant verwacht in samenwerking met Beats.

WWDC 2018: iOS 12

Ieder jaar na afloop van de WWDC kun je jouw telefoon voorzien van de nieuwste beta iOS update. Al adviseer ik meestal om gewoon te wachten. Zo’n bèta-versie zit bomvol bugs en vaak werken apps niet meer optimaal. Ja, oké je kunt dan straks alvast gebruik maken van de nieuwste emoji en nieuwe functionaliteiten maar de kans dat je telefoon out of the blue uitvalt is ook aanwezig.

In iOS 12 staat stabiliteit en snelheid in the picture. iOS 11 had hier en daar wat issues en dat zorgde voor veel ontevreden iPhone- en iPad-bezitters. Zodoende dat deze issues bij deze software uitrol flink worden aangepakt. Wat er allemaal nieuw gaat zijn, zullen we vanavond 19:00 zien tijdens de WWDC.

Maar verwacht hier morgen op Girlinatechworld.nl ook een update met alles wat je moet weten!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything