HP Sprocket: wil-je-hebben-gadget om je zomermomenten mee te printen

Zoals jullie vast al meerdere malen hebben gespot op mijn Instagram-account, ontving ik een maandje geleden de HP Sprocket. Een printer op broekzakformaat waarmee je al je mooie zomermomenten direct kunt printen. Een must voor iedereen kan ik je vertellen!

De HP Sprocket is een kleine printer die precies in je hand past of in je handtas! De printer connect je via een app, via bluetooth, met je smartphone. Via deze app kun je met een druk op de knop al je foto’s printen. Binnen no time ligt je favoriete zomermoment voor je neus en kun je ‘m direct ergens op plakken om de boel om te vrolijken.

De app doet trouwens meer dan alleen printen. Je kunt al je foto’s namelijk voor het printen nog een boost geven. Zo kun je kiezen uit vrolijke kaders met stippen, sterretjes of streepjes of je kunt van je foto een gezellige polaroid maken.

Mini printer HP Sprocket

Het enige dat je trouwens voor de HP Sprocket hoeft aan te schaffen, zijn de printpapiertjes. Hierin zit de inkt verwerkt. Je hoeft dus geen cartridges te kopen. Een beetje zoals alle Polaroid-camera’s die er zijn. Alleen weet je nu dus altijd 100% zeker dat je met je ogen open staat en dat de foto niet overbelicht of te donker is. De kwaliteit van de geprinte foto’s is trouwens ook helemaal top en vergelijkbaar met de foto’s die je vroeger liet ontwikkelen bij bijvoorbeeld de Hema. Kijk hieronder maar!

De HP Sprocket printer kost 149 euro. Voor de losse printvelletjes koop je telkens een pakje van 20 velletjes voor ongeveer 10 euro. Het fotopapier heeft een zelfklevende achterkant zodat je de afgedrukte foto direct ergens op kunt plakken. En om het nog makkelijker t emaken, kun je het printpapier gewoon via de app bestellen.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything