Joehoe Instagram mogen de GIFjes terug?

Sinds vorige week zijn de GIFjes verdwenen op Instagram. Waarom? Omdat er op Giphy – de website die de GIFs cureert – racistische GIFs waren gevonden. 

Schijnbaar als je het woord crime invulde in de zoekbalk krijg je een racistisch GIFje te zien. Ikzelf heb nooit op crime gezocht, dus ik zou niet weten wat het GIFs precies liet zien. Desalniettemin mis ik de GIFs ontzettend en hoop ik dat Giphy snel al zijn GIFs heeft doorlopen zodat ze weer terug kunnen. En anders kan een team van Instagram toch wel van te voren checken welke GIFs er in de app komen? Lijkt mij niet zo moeilijk.

Wanneer de GIFs dus terugkeren is niet bekend. Ik kan je in ieder geval vertellen dat het opeens reuze saai is zo zonder…

Ik mis de GIFjes

GIF Instagram

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything