Joehoe Instagram mogen de GIFjes terug?

Sinds vorige week zijn de GIFjes verdwenen op Instagram. Waarom? Omdat er op Giphy – de website die de GIFs cureert – racistische GIFs waren gevonden. 

Schijnbaar als je het woord crime invulde in de zoekbalk krijg je een racistisch GIFje te zien. Ikzelf heb nooit op crime gezocht, dus ik zou niet weten wat het GIFs precies liet zien. Desalniettemin mis ik de GIFs ontzettend en hoop ik dat Giphy snel al zijn GIFs heeft doorlopen zodat ze weer terug kunnen. En anders kan een team van Instagram toch wel van te voren checken welke GIFs er in de app komen? Lijkt mij niet zo moeilijk.

Wanneer de GIFs dus terugkeren is niet bekend. Ik kan je in ieder geval vertellen dat het opeens reuze saai is zo zonder…

Ik mis de GIFjes

GIF Instagram

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017