Op je binge-watch-lijstje: de super spannende serie The Bodyguard op Netflix

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de serie The Bodyguard. Een gloedjenieuwe super spannende serie die je op Netflix kunt kijken. 

The Bodyguard gaat over David Budd (die je waarschijnlijk kent van Game of Thrones!). Een voormalig militair die heeft gestreden in Afghanistan. Zijn leven is een puinhoop maar hij krijgt door een heldhaftige daad een nieuwe job. Hij wordt de personal security oftewel bodyguard van de ambitieuze en nietsontziende minister van Binnenlandse Zaken: Julia Montague.

The Bodyguard met Richard Madden

Julia wil het liefst na mislukte terreuraanslag de veiligheidsdiensten meer bevoegdheden geven. Maar zoals dat gaat in politiek is niet iedereen het met haar eens. Zo ook haar personal security David. Een super spannende serie waarin David zijn leven op het spel zet om Julia te redden.

Je kijkt de zes afleveringen van ongeveer een uur in een ruk uit. En dan is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe serie. Zoals YOU(!) Maar daarvoor moeten we nog even wachtent tot december, want pas dan is YOU te zien op Netflix.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017