Op je binge-watch-lijstje: de super spannende serie The Bodyguard op Netflix

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de serie The Bodyguard. Een gloedjenieuwe super spannende serie die je op Netflix kunt kijken. 

The Bodyguard gaat over David Budd (die je waarschijnlijk kent van Game of Thrones!). Een voormalig militair die heeft gestreden in Afghanistan. Zijn leven is een puinhoop maar hij krijgt door een heldhaftige daad een nieuwe job. Hij wordt de personal security oftewel bodyguard van de ambitieuze en nietsontziende minister van Binnenlandse Zaken: Julia Montague.

The Bodyguard met Richard Madden

Julia wil het liefst na mislukte terreuraanslag de veiligheidsdiensten meer bevoegdheden geven. Maar zoals dat gaat in politiek is niet iedereen het met haar eens. Zo ook haar personal security David. Een super spannende serie waarin David zijn leven op het spel zet om Julia te redden.

Je kijkt de zes afleveringen van ongeveer een uur in een ruk uit. En dan is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe serie. Zoals YOU(!) Maar daarvoor moeten we nog even wachtent tot december, want pas dan is YOU te zien op Netflix.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything