Maak je eigen Snapchat geofilter al vanaf zeven euro

Het is zover Snapchat! Vanaf vandaag kunnen ook jij en ik, gewone stervelingen een eigen geofilter maken en deze binnen het netwerk aanbieden. Ik zou dus een geofilter van Girl in a Tech World kunnen maken zodat jullie deze kunnen gebruiken om los mee te gaan. Maar dat kost je wel wat.
Geofilters zijn alleen beschikbaar op specifieke locaties. Zo heb je in Parijs een geofilter van Parijs en in Amsterdam eentje van Amsterdam. Dit weet Snapchat dankzij de GPS die in je smartphone zit verwerkt. Maar je kunt nu zelf ook een geofilter maken en deze online zetten.
Voor niks gaat de zon op, dus voor zo’n Snapchat geofilter betaal je 7 euro. Maar.. dat betekent wel dat-ie maar ’n paar dagen online staat. Hoe meer je betaalt, hoe langer de filter live staat of hoe groter het gebied is dat je covert.  Voor een winkel, restaurant of bedrijf is zo’n geofilter dus wel een geinig idee. Maar ’t is ook leuk tijdens een verjaardag of bruiloft.

Snapchat Geofilter Templates

Snapchat heeft het zo gemaakt dat het maken van een filter super makkelijk wordt. Zo heeft de app al verschillende templates beschikbaar gesteld en hoef je zelf alleen maar de tekst en/of kleuren aan te passen.
Hoe maak je nou zo’n geofilter? Ga naar je Instellingen > On Demand Filters en start met designen! Nog niet bij jou beschikbaar? Niet getreurd het wordt langzaam uitgerold.
Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything