Yes-er-de-yes: De GIFjes zijn terug op Instagram

Het heeft even geduurd – een maand – maar goed nieuws: de GIFjes zijn terug op Instagram! Het racistische GIFjes is verwijderd dus is Giphy weer welkom op Instagram.

Giphy laat in een statement weten dat er een fout in het systeem zat, waardoor het er niet goed genoeg gefilterd werd. Reden om de boel op zijn kop te zetten en extra goed te zoeken waar de fout precies zat. Giphy heeft de gifbibliotheek daarom dubbel en dwars – vier keer om precies te zijn – gecheckt zodat er zeker weten geen racistisch gifje meer in de bibliotheek zit.

Yay: GIFjes are back

Daarnaast worden gifs die gebruikers indienen voortaan beter bekeken voordat ze op het platform komen! Fijn, want een leven zonder gifs op Instagram is behoorlijk saai.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017