Hebben: de magische krultang van Dyson: de Dyson Airwrap-styler

Dyson heeft vandaag hun tweede beauty product gelanceerd. Naast de supersonische fohn, lanceren ze deze keer een magische krultang. De Airwrap-styler. Het unieke aan deze styler is dat het je haar automatisch krult zonder dat je iets hoeft doen! 

Maar echt, kijk maar snel dit filmpje:

De Dyson Airwrap-styler gebruikt geen extreme hitte – iets wat de meeste stylingtools wel doen – maar een luchtstroom om de perfecte krul te creëren. De krultang zuigt je haar tegen het product waardoor alles praktisch automatisch gaat. Ook als je jouw haar liever stijl ziet dan golvende lokken, zit je met de Airwrap-styler goed, want er zitten verschillende opzetstukken bij waarmee je jouw haar kunt stylen. Waaronder dus eentje waarmee je je haar kunt glad stijlen.

Airwrap-styler

Het begon met een radicaal idee bij de Dyson engineers: hoe kunnen we Dyson’s snelste digitale V9 motor gebruiken om een krachtige luchtstroom te creëren die we kennen als het Coanda-effect. Het Coanda-effect treedt op wanneer een luchtstroom met hoge snelheid naar een oppervlak geleid wordt, en de luchtstroming als gevolg van verschil in druk zich aan het oppervlak hecht. Door gebruik te maken van dit principe creëerde het team van aerodynamicia-specialisten van Dyson een manier om haar te stylen met alleen lucht in combinatie met warmte. #winning

Zelfs nat je haren krullen

Helemaal mooi is dat je zelfs je haren kunt stylen terwijl ze nat zijn. Je hoeft niet per se eerst je haar te föhnen om het vervolgens te krullen. Je slaat dus een stap over, die je op den duur heel wat tijd gaat besparen. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je haar komt vast te zitten of kan verbranden. Remember this one? here

Sounds good right? Na het lezen van het persbericht en ook het zien van bovenstaand filmpje, ben ik in ieder geval al helemaal enthousiast. En kan ik niet wachten om de Airwrap-styler uit te proberen en te kijken of-ie echt zo magisch is als op het filmpje!

Een nadeel, het prijskaartje, is net zoals bij de föhn, weer behoorlijk prijzig. De Airwrap-styler kost 499,95 euro. Maar als je nagaat hoeveel tijd het je kan besparen, een mooie investering.

Dyson Airwrap-styler

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything