Wil je hebben: Apple AirPods Pro 2 met volumecontrol

Er werd al een tijdje online over gespeculeerd, maar op 7 september tijdens de Apple Keynote werden de gloednieuwe Apple Airpods Pro 2 mét volumecontrol (yay!) geïntroduceerd.

Qua looks is er niet zoveel veranderd en zijn ze gelijk gebleven met de Apple Airpods Pro. Maar helemaal nieuw – en onwijs fijn – is de nieuwe functie waarmee je met touch het volume al swipend kunt aanpassen.

Noise cancelling

Daarnaast beschikken de Airpods Pro 2 ook over actieve ruisonderdrukking (noise cancelling) waarmee vervelend omgevingsgeluid wordt weggefilterd en je de muziek nog beter kunt luisteren. Alleen deze keer is de noise cancelling nog beter dan voorheen, allemaal dankzij de nieuwe H2-chip.

Find my… oplaadcase!

Verder heeft de oplaadcase een functie speciaal gemaakt voor mij. Er zit nu namelijk een speakertje in. Ben je ‘m kwijt: dan kan je oplaadcase een luide toon laten horen, zodat je ‘m snel vindt. Handig! Dat niet alleen, want er zit ook een ‘airtag’ in waarmee je ‘m met je telefoon nog makkelijker kunt terugvinden.

De batterijduur is verhoogd tot 6 uur luisteren op één lading. Met de accu in het laaddoosje erbij, houden de dopjes het tot 30 uur vol.

Stel het geluid af met je iPhone

Met de TrueDepth-camera op je iPhone kun je een persoonlijk profiel opstellen voor ruimtelijke audio, zodat het geluid helemaal op jou is afgestemd. Hoe je het geluid hoort, is namelijk afhankelijk van het formaat en de vorm van je hoofd en oren.

Hebben: Apple Airpods Pro 2

Kost dat? 249 dollar. Je bestelt de gloednieuwe Apple Airpods Pro 2 binnenkort op Apple.nl.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything