JBL Link is misschien wel beter dan Google Home

De Nederlandse versie van de Google Assistant is sinds een tijdje beschikbaar in Nederland. Halleluja! En daar maakt de JBL Link fijn gebruik van in hun nieuwe reeks speakers. Zo goed zelfs, dat je misschien liever de JBL Link wilt in plaats van de Goole Home(!).

De JBL Link beantwoord namelijk net als Google Home al je vragen die je hebt. Hey Google, gaat het vandaag regenen? Hey Google, vertel eens een leuke grap. Hé Google, heb je een recept met pompoen?  Hey Google, zet een timer voor 6 minuten (het perfecte eitje). Noem maar op, jij vraagt, Google antwoord. En dat allemaal met een JBL speaker!

Hey Google

Nu denk je misschien, ja maar Google kan ook mijn apparaten besturen. Klopt, maar dat kan de JBL ook. In de app kun ja namelijk talloze slimme apparaten koppelen die je met je stem via de JBL Link kunt bedienen. Hey Google, zet de temperatuur 1 graden hoger. Hey Google, zet de ventilator aan. Hey Google, zet de lampen uit, Hey Google, zet een kopje koffie.

JBL LinkDraadloze JBL Link

JBL maakt dus goed gebruik van Google, dat komt omdat de twee een samenwerking hebben. Je hebt dus kwaliteit speakers van JBL en de slimme technologie van Google. Like! En daarvoor betaal je maar 2 tientjes meer voor. Bovendien zijn de JBL Link 10 en 20 ook nog eens draadloos, dus die kan je in de zomer prima meenemen naar het strand of het park. Hiervoor hoef je dus geen extra speaker te kopen. Ook koppel je de JBL speakers makkelijk en snel aan allerlei andere modellen uit de JBL Link-reeks. Kortom: alleen maar meer redenen om eerder een JBL Link speaker te kopen, in plaats van de Google Home! *

Draadloze speaker

Nog een voordeel van de JBL Link 10 en 20, is dat de speaker waterbestendig is. Zet je de JBL Link dus in je keuken en ben je niet de meest schone keukenprinses en vliegen de spetters in het rond? Geen probleem, want je kan ‘m gewoon afspoelen.

Kost dat? De JBL Link 10 kost 169,- euro, De JBL 20 189,- euro. De JBL 300 299 euro en de JBL 500 399 euro. Even ter vergelijking de Google Home kost 149 euro.

* Overigens heb ik de Google Home nog niet getest, maar op papier heeft de JBL Link wat mij betreft alleen maar meer voordelen. 

JBL Link

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything