Zet ‘m op je Christmas Wishlist: Google Home straks in Nederland

Het is zover! Je kunt eindelijk een Google Home speaker bestellen. Je hoeft geen omwegen mee te gebruiken om de speaker te scoren. Helemaal mooi is dat je er dus ook gewoon Nederlands tegen kan praten. Yay, like!

Voor veel mensen is het misschien nog een ver van je bed show. Praten tegen een speaker. Maar het lijkt mij serieus onwijs handig. Zeker als je jouw huis een beetje slim hebt ingericht. Lees: slimme lampen hebt, zodat je tegen je Google Home kunt zeggen: licht uit – en dan voilà, alle lichten uit gaan. Maar ook kut zeggen skip nummer, zonder dat je hiervoor je telefoon hoeft te pakken en hoeft te switchen. Al met al denk ik dat we door deze slimme speakers uiteindelijk veel meer muziek gaan luisteren omdat het een extra handeling weghaalt. Ik kan dan ook mega enthousiast van worden. Ook lijkt het mij gewoon mega chill om iedere ochtend te vragen hoeveel graden het wordt. Normaal spiek ik altijd op mijn Nest thermostaat, maar als ik het kan vragen, lijkt het mij nog chiller.

Google Home Speaker

Daarnaast kan de Google Home speaker ook nieuwsberichten voorlezen, zodat je in een paar minuten helemaal op de hoogte bent van de allerlaatste ontwikkelingen.

Voor iedereen die het toch een beetje eng vindt dat zo’n speaker in principe continu met je meeluistert, zit er ook een schakelaar op de speaker  waarmee je ‘m tijdelijk kunt uitschakelen.

Gaat dat kosten? Voor 149 euro heb je de Google Home speaker en een Mini-versie gaat 59 euro kosten. Je kunt de speakers nu al bestellen en dan heb je als eerste de Nederlandse versie. Ik zeg: mooi cadeau voor op de Kerstmis-wishlist!

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything