Apple lanceert: de gloednieuwe iPhone Xs Max en iPhone Xs

Daar is-ie dan. De gloednieuwe iPhone van Apple. Nou ja, iPhones. De iPhone Xs Max en de iPhone Xs. Het nieuwe paradepaardje van Apple.

iPhone Xs en iPhone Xs Max: zelfde looks ander binnenkantje

De twee iPhones zijn de opvolgers van de iPhone X.  Deze twee toestellen hebben een formaat van 5,8 (iPhone Xs) en 6,5 inch Oled-scherm (iPhone Xs Max), zoals voorspeld! Qua looks zijn ze eigenlijk praktisch hetzelfde als de iPhone X.

Een scherm tot aan de rand, een inkeping voor Face ID zodat je de camera met je gezicht kunt unlocken en een verticale dubbele 12 megapixel cameralens aan de achterkant. De achterkant van de iPhones zijn van glas en daardoor kun je ze draadloos opladen. Like! Nu nog die (IKEA)-tafel waarbij je alleen maar je iPhone op tafel hoeft te leggen en hij laadt op. 😉 Zoals je ziet is de gouden iPhone weer terug van weggeweest. Daarnaast is er een zilvermodel en spacegray versie.

iPhone XS

Qua looks niets geks of vernieuwend. Qua binnenkant wel. Zo zit er een nieuwe chip in die ervoor zorgt dat de iPhone nog sneller en krachtiger is, en minder stroom verbruikt. De accuduur van beide modellen is ook verbeterd. De iPhone Xs gaat een halfuur langer mee dan de X, en de iPhone XS anderhalf uur langer. Maar goed dat is ook logisch aangezien de telefoon een stuk groter is en daardoor meer ruimte heeft voor een grotere accu. Geen baanbrekende verbetering maar hé elke minuut meer telt. Nieuw in het toestel is dualsim, maar dat wordt amper hier in Nederland gebruikt, dus ik ben benieuwd of het beschikbaar gaat worden voor ons. Hierover later vast meer.

Snellere Face-ID herkenning

Vond je dat je gezicht soms nogal langzaam werd herkent bij de iPhone X, zal de iPhone Xs en Xs Max daar verandering in brengen. In de twee iPhones zit een verbeterde Face-ID sensor. Je telefoon unlocken is dus binnen no time gepiept!

 

iPhone XS

 

Kosten van de nieuwe iPhones

De iPhone XS en iPhone XS Max is vanaf 14 september te bestellen en de eerste exemplaren verschijnen op 21 september. De prijskaartjes daar schrikken we wel weer van. de Xs is vanaf 749 dollar beschikbaar en de Max (mijn favoriet) vanaf 1099 dollar.

iPhone XS kleuren

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything