Yes please: een knalrode iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Apple lanceerde vandaag een knalrode iPhone 7 en iPhone 7 Plus speciaal voor het goede doel. De roodkleurige iPhone 7 is onderdeel van Apples RED-campagne.

Apple voert al jaren campagne voor RED. Zo kleuren rond deze periode heel veel apps rood en brengt het bedrijf ook verschillende rode devices en accessoires uit om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar dus een limited edition knalrode iPhone 7 of iPhone 7 Plus. HEBBEN! Scoor je een rode iPhone 7, dan gaat een deel daarvan dus naar The Global Fund. RED gebruikt het geld vervolgens voor onderzoek naar de bestrijding van aids.
knalrode iPhone

 

 

 

 

KNALRODE LIMITED EDITION IPHONE 7

De special edition iPhone is verder hetzelfde. De iPhone heeft geen headphones aansluiting, is waterproof, heeft een super krachtige processor en als je de iPhone 7S plus koopt, heeft-ie een dubbele camera. Gloednieuw is de kleur en daar kan je zeker wel de show mee stelen! Hebben? Je scoort ‘m vanaf 24 maart in de online Apple Store.

Apple brengt dit jaar ook nog een iPhone 8 uit, ik kan niet wachten! Dit zijn de geruchten >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017