Op je binge-watch-lijstje: de super spannende serie The Night Of

Iedere zondag serveer ik een van mijn favoriete series, films en documentaires. Allemaal pareltjes om toe te voegen op je binge-watch-lijst. En misschien soms eentje die je met man en macht moet vermijden! Deze week de super spannende serie: The Night Of.

De super spannende serie gaat over Naz. Een jongen die na een onverwachts spannende avond in bed met een knap meisje beland. Wanneer Naz ’s ochtends wakker wordt, treft hij het meisje dood in bed aan. Al het bewijs wijst erop dat Naz het heeft gedaan, alleen hij kan zich er helemaal niks meer van herinneren.

In de miniserie van HBO staat het juridische systeem van de Verenigde Staten centraal. Je ziet manipulatie, vooroordelen en een reeks leugens voorbij komen. De serie is fictief maar voelt desondanks ontzettend echt.

HBO-serie: The Night Of

Het script werd geschreven door Steven Zaillian, hij won een Oscar voor het script van de film Schindler’s List, maar ook films als Moneyball en Gangs of New York schreef. Co-auteur Richard Price schreef ooit het script van The Wire. Naar mijn mening is The Night Of een van de beste series ooit gemaakt. En ik hoop dat er ooit nog een deel 2 komt.

Gaat dat zien !

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything