Je kan straks ook bellen via Instagram

Na Facebook, WhatsApp en Snapchat voegt ook Instagram binnenkort de mogelijk toe om met elkaar te bellen. Althans dat ontdekte een lezer van Techcrunch…

Een lezer ontdekte bestanden en icoontjes voor belfuncties in de Android-versie van het sociale netwerk. Vervolgens tipte hij dit aan Techcrunch die uiteraard direct verhaal gingen halen bij Instagram, maar die wilde helaas nog niet reageren op het gerucht.

Bellen via Instagram

Heel gek zou het niet zijn, zeker niet omdat je met alle sociale apps tegenwoordig al kunt bellen. Naast dat je via de app kunt chatten met elkaar, kun je dus waarschijnlijk straks ook met elkaar even spreken via de telefoon.
Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017