Mailbook: de adressen verzamelaar voor al je kaartjes

Een kaartje vinden en schrijven is zo gepiept. Iets minder makkelijk wordt het als je het kaartje wil versturen, want een adres? Help! Het enige adres dat je uit je hoofd weet is dat van je ouders. Gelukkig is er Mailbook.

Je wordt moeder of vader, je gaat trouwen of verhuizen en wilt hiervan iedereen op de hoogte brengen. Niet per appje maar met een persoonlijk kaartje. Een geboortekaartje, verhuiskaartje of save the date-kaartje. Deze kleine slimme tool helpt je een giga handje.

Aan zwanger zijn of verhuizen zit altijd een nadeel. Je moet namelijk alle adressen zien te verzamelen zodat je iedereen een geboorte- of verhuiskaartje kan sturen. En op de een of andere manier is dit vaak het grootste obstakel. Je mailt en appt je vrienden om hun adres maar de reacties kunnen soms wel eventjes op zich laten wachten. En dan moet je er weer achteraan gaan. Stiekem best vermoeiend.

MailboxMailbook is net zo simpel als Tikkie

Ondernemer Bram Kanstein bedacht hier samen met twee vrienden iets op. Mailbook: de makkelijkste manier om adressen te verzamelen. Je kunt het vergelijken met Tikkie waarmee je vrienden een betaalverzoek stuurt en je het binnen de kortste keren weer op je rekening hebt. Mailbook is een service die net zo makkelijk werkt. Je hebt dus binnen no time alle adressen van vrienden, kennis en familie verzameld.

How to? Je maakt een account aan. Krijgt een persoonlijke link. Deze persoonlijke link kun je met iedereen delen via een WhatsAppje, smsje of e-mail. Vervolgens vullen je vrienden hun adresgegevens in en voilà, jij hebt alle gegevens om je kaartjes te versturen. Helemaal makkelijk, je kunt alle gegevens ook exporteren als Excel-document die je vervolgens weer bij  websites die kaartjes versturen kunt inladen. Easy does it!

Mailbox

De slimme adressen verzamel service is gratis. Verder moet je weten dat alle gegevens worden opgeslagen in de cloud en nooit met derde partijen gedeeld.

Niet alleen handig voor geboortekaartjes, maar voor alle kaartjes die je wilt versturen. Denk aan kerstkaarten, verhuiskaarten, verjaardagskaarten, beterschapskaarten, Valentijnskaartje (helaas net geweest), bedankkaarten, trouwkaarten, uitnodigingen of gewoon-zomaar-een-kaartje.

En laten we eerlijk zijn: hoe leuk is het om een kaartje te ontvangen?

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything