Apple Watch 4 heeft groter scherm en kan hartritmefilmpje maken

Apple kwam gisteravond snel ter zake en showde ons binnen no time de gloednieuwe Apple Watch 4. Hun nieuwe smartwatch heeft een groter scherm en kan hartritmefilmpjes maken. Hebben, hebben, hebben!

Om mijn pols zit 9 van de 10 keer mijn Apple Watch. Als je mij er niet mee sport, dan is de kans groot dat ik tijdelijk ben over gestapt om een nieuw horloge uit te proberen. Mijn Hybrid klokje beter bij mijn outfit paste of dat ik mijn Fitbit weer eens uit de kast heb gepakt. Maar ik ben toch echt wel gek op mijn Apple Watch.

De Apple Watch 4 krijgt dan ook een flinke boost. Waarbij je het scherm (net als de nieuwe iPhones) tot het randje komt. Op deze manier krijg je met de nieuwe Apple Watch 4 meer informatie. No way dat je met dit klokje een afspraak mist! 😉

Apple Watch 4Apple Watch 4: wijzerplaten

Om te laten zien hoeveel meer ruimte er vrij komt, heeft Apple direct een gloednieuwe wijzerplaat gemaakt en die werd gisteravond uiteraard meteen geshowd. Je kunt de Apple Watch wijzerplaat helemaal zelf invullen met snelkoppelingen. Wil je snel bij je agenda – dan tik je links, wil je je hartslag bijhouden, tik je rechts. Maar er zijn nog meer wijzerplaten bijgekomen. Zoals eentje waar je de Ademhalings-app mee kunt gebruiken, een wijzerplaat met vlammen, waterdruppels en mist.

Apple Watch 4

Nieuwe schermformaten

Ik schreef al dat het scherm groter is geworden. Niet alleen komt het tot de randen, ook is het qua millimeteren toegenomen. Zo is de 38mm nu 40 mm en de 32 mm nu 44 mm. Allebei dus gegroeid met 2 millimeter. Dit komt door het nieuwe formaat van het display, waardoor de behuizing net wat langer is. De Apple Watch 4 is dunner en heeft krachtigere speakers. Begin je al direct te balen omdat je allemaal bandjes thuis hebt liggen, wees niet bang want de breedte blijft hetzelfde dus je kunt ze gewoon nog blijven gebruiken!

 

Apple Watch 4Hartslagsensor die hartritmefilmpjes kan maken

De hartslagmeter is vernieuwd. Er zijn drie nieuwe verbeteringen toegevoegd. Zo ontvang je een berichtje als je hartslag te laag is, er een hartritme afwijking wordt gespot. En misschien het meest indrukwekkende (en waarom de hele zaal tijdens het event begon te klappen en juichen) is de ingebouwde elektrische hartsensor die een hartritmfilmpje kan maken. Kom ik meteen met een MEGA slechte mededeling. Dit is op dit moment alleen nog maar beschikbaar in de Verenigde Staten. Laten we hopen dat dit ook naar Nederland komt, want dit zou heel wat levens en problemen kunnen redden/oplossen.

Apple Watch 4 NikeApple Watch 4 prijs

De smartwatch verschijnt in dezelfde kleuren als de vorige modellen: zilver, spacegrijs en goud. Net als ieder jaar zijn er weer samenwerkingen met Hermès en Nike. Deze hebben speciale bandjes en ook speciale wijzerplaten en komen met een hoger prijskaartje.

Nog een stomme mededeling: want ook deze keer is mobiel bellen met je Apple Watch niet van toepassing in Nederland. Stom niet waar?

De Apple Watch 4 is vanaf aanstaande vrijdag 14 september te bestellen in Nederland vanaf 429,00 euro tot 459,00 euro. De eerste exemplaren worden op 21 september geleverd.

Apple Watch 4 Hermes

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything