Slimme move van Samsung: wearables werken nu ook met iOS-app

Samsung is lekker bezig – nou ja.. op de ontploffende smartphones na dan. De slimme horloges Gear S2 en Gear S3  zijn vanaf nu ook te gebruiken met een iPhone. Slimme zet als je het mij vraagt.

Is de Apple Watch dus niet zo jouw ding want je vond het ronde klokkie van Samsung mooier? Maar kon je deze nooit kopen want je hebt geen iPhone? Geen probleem want mensen met een iPhone 5 of hoger met daarop iOS of hoger, kunnen vanaf nu gewoon de Gear S2 of S3 connecten met hun iPhone.

iOS app voor slimme horloges Samsung

Alle functies die de Gear S2, Gear S3 en Gear Fit op Android hebben, zullen de wearables ook op iOS hebben. Zo kunnen gebruikers van de Gear S3 onder meer de ingebouwde GPS, hoogtemeter en snelheidsmeter gebruiken.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017