Hebben: de limited-edition collectie Hay voor Sonos

Hier word ik super blij van. Een van mijn favoriete interieurmerken: Hay gaat de samenwerking aan met Sonos. Dat resulteert in drie nieuwe vrolijke kleuren waarmee de Sonos One echte eyecatchers worden.

Sonos en Hay delen beide een passie voor gebruiksvriendelijke en moderne producten. De exclusieve collectie is vanaf september 2018 beschikbaar in een nieuwe reeks kleuren – rood, groen en geel – die perfect passen bij het palet van HAY en ook trouwens in mijn huis.

De Sonos One speaker is verder de ideale speaker voor in je huis. De One heeft een lekker geluid, is snel geïnstalleerd en super gemakkelijk in gebruik.

Hay voor SonosHay x Sonos One

Nu wacht ik alleen nog op de mogelijkheid dat ik kan praten tegen de One zodat ik mijn muziek nog sneller kan bedienen. De Sonos One heeft namelijk zes microfoons ingebouwd en een aanpasbaar algoritme voor ruisonderdrukking om te focussen op de juiste persoon en er zo voor te zorgen dat het spraakdienst alles duidelijk verstaat. De technologie om stemmen te ontvangen en herkennen is voorzien van echo-onderdrukking. Dit zorgt ervoor dat de speaker je over de muziek heen hoort. Het volume wordt op dat moment verlaagd en ‘duikt’ wanneer je tegen de speaker praat. Zo hoef je dus niet over de muziek heen te schreeuwen.

Wanneer dat zover is, is nog niet bekend maar september vind ik een mooi streven voor Sonos. Wat jullie?

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything