Ikea geeft zwangere vrouwen korting als ze over advertentie plassen

Ikea gaat altijd lekker met haar tijd mee. Van next level recepten tot Augmented Reality apps. Dit keerbedachten ze iets voor zwangere vrouwen. Moeders in spé kunnen een fikse korting krijgen op een babybedje, als ze over een advertentie plassen.

De meubelgigant bedacht een advertenties die alles geldig is voor aanstaande moeders. Wat moeten ze doen voor een fikse korting op het eerste bedje van hun toekomstige kind. Over een advertentie van Ikea plassen. Briljant!

Plassen voor korting

De advertentie werkt hetzelfde als een zwangerschapstest. In de urine van zwangere vrouwen zit het zwangerschapshormoon HCG. Zodra vrouwen over de zwangerschapstest heen plassen, zorgt dit hormoon ervoor dat de test een positieve uitslag geeft. Ditzelfde gebeurt bij de IKEA-advertentie, alleen dan zorgt HCG voor een lekkere korting op het Sundvik bed.

 

Je hoeft trouwens niet écht met een plas velletje naar de Ikea te gaan voor de korting. De advertentie is meer als een ludieke stunt. Als Ikea Family Member krijg je sowieso de korting. Desalniettemin een awesome advertentie als je het mij vraagt.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything