12 September presenteert Apple de nieuwe iPhones en nog veel meer

Apple onthult op 12 september zijn nieuwste iPhones. Maar zoals het er naar uitziet zal Apple net als elk jaar ook weer veel nieuwe andere producten showen. Zoals vernieuwde earpods, een nieuwe Apple Watch en hoogstwaarschijnlijk een nieuw product: een draadloze oplaadapparaat.

Maar.. wat heeft Apple voor een nieuwe iPhones voor ons in petto? Ik schreef eerder al over alle geruchten die de ronde doen. Zo wordt er gesproken over drie nieuwe iPhones waarvan er hoogstwaarschijnlijk twee een Oled-scherm hebben (net als de huidige iPhone X), en het derde model een LCD-scherm. Daarnaast hebben de modellen allemaal een snellere processor. En qua looks lijken ze op de iPhone X. Allemaal met een notch bovenin. Althans, dat is wat de geruchten zijn.

12 novemberZet 12 september in je agenda: Apple Event

 

Naast nieuwe iPhones. Presenteert Apple meestal ook nog wat andere producten. Zo wordt er – grote kans – een nieuwe iPad gepresenteerd, nieuwe Apple Watch en is er ook een kans dat er een nieuwe product wordt gelanceerd: een oplaadmatje.

Maar dat zullen we allemaal pas 12 september weten. Nog even wachten dus!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017