Back to the basics met Light Phone

Iedereen herkent zichzelf vast wel in het feit dat als je een deadline hebt, je jouw smartphone eigenlijk niet naast je moet leggen want: afleiding. Dat vinden de makers van Light Phone ook en daarom ontwierpen ze een telefoon die alleen voorzien is van de basics.

De Light Phone is klein, past makkelijk in je hand en heeft een e-ink schermpje met twee buttons aan de zijkant waarmee je omhoog en omlaag kunt. Je kunt alleen bellen, sms-en, je wekker zetten en de weg vinden. Yep, de basics dus. Eigenlijk kun je het vergelijken met de Nokia 3310 die afgelopen jaar in een nieuw jasje werd gestoken. Alleen kan je met dit exemplaar ook nog Snake spelen!

Light PhoneLight Phone

Word jij gek van alle functionaliteiten van je smartphone? Dan is de Light Phone misschien wel wat voor jou. Je kunt het toestel nu backen op Indiegogo waar ze al ruim hun doel hebben gehaald. Hebben? Je reserveert hier alvast een exemplaar voor 250 dollar. Niet goedkoop nee, maar dan heb je wel een design telefoon waarmee je eigenlijk vrij weinig kunt!

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything