Give-away: slim Skagen connected horloge

Ben jij wel toe aan een nieuw klokje om je pols?  Heb ik even onwijs goed nieuws voor je. Ik mag namelijk deze pretty Skagen Connected weggeven. Ziet er in eerste instantie uit als een fantastisch mooi horloge, maar.. deze kan veel meer dan je alleen vertellen hoe laat het is!

Misschien heb je nog nooit gehoord van Skagen. Maar Skagen is een prachtig Deens merk dat fijne horloges en sieraden maakt. Allemaal super strak en minimalistisch. Waaronder dus dit slimme horloge; de Skagen Connected. En die, jaaa, die kan je winnen!

SkagenSkagen Connected

Je ziet van buitenaf niet dat het een slim klokje is, maar van het horloge is hartstikke slim. In de app store zoek je naar Skagen Connected, dan download je de app en vervolgens hoef je alleen maar de stappen uit de app te volgen. In de app kun je vervolgens zien hoeveel stappen je hebt gelopen – en beter nog – of je jouw doel hebt gehaald. Maar ook je slaap tracken. Is je goal bijvoorbeeld om 8 uur op een dag te slapen, dan zal je Skagen Connected het allemaal voor je bijhouden. Daarnaast kun je in de app ook nog persoonlijke doelen toevoegen zoals bijvoorbeeld: genoeg water drinken of iedere week minimaal 3x sporten. Je zult zien dat doordat het horloge deze informatie voor je bijhoudt je een stuk sportiever gaat worden. Dat je ’s avonds het prima vindt om nog even de hond een rondje uit te laten – haha, ja ik heb ’t nu over mezelf! ;).

SkagenDeens minimalistisch design

Het horloge zelf heeft een rose gouden kast met rose gouden wijzers en een lichtbruin leren bandje. Qua design is-ie lekker Deens minimalistisch. I love it. De doorsnede van het horloge is 40 mm en de kast is 10 mm dik. Yes, dat is te vergelijken met het exemplaar Fossil Q Tailor exemplaar dat ik heb. De DKNY Minute die je misschien al eens om mijn pols hebt gespot, is 2 mm kleiner, maar ook hiervan is de kas 10 mm dik. Past dus prima onder een jasje, maar hé dit exemplaar wil je sowieso showen! De bandjes kun je nog verwisselen, misschien wil je een keer een blauw leren bandje of rose gouden mesh band. Een absolute aanrader.

Maar, goed nieuws: want je kan deze pretty Skagen Connected winnen! In een prachtig lichtblauw doosje. Yes, yes, yes, dit wil je! Wat moet je doen? Volg mij op Instagram en vertel mij onder de Skagen Connected foto waarom jij dit horloge wel kunt gebruiken. Easy does it! Mijn Instagram is @ninaphilomene. Geen Instagram? Dan mag je trouwens voor deze ene keer ook met een comment onder het Facebook-bericht reageren (hier). De winnaar ontvangt persoonlijk bericht volgende week vrijdag 24 augustus! Dus houdt je inbox in de gaten ;-).

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything