Nina test voor &C: de Philips Sonicare DiamondClean Smart

Zo ontzettend leuk. Een tijdje terug mocht ik voor &C.tv de Rolls Royce van de tandenborstels uitproberen: de Philips Sonicare DiamondClean Smart! De tandenborstel heeft de looks maar ook de brains die verwerkt zitten in de opzetstukjes. Maar hierover vertel ik je meer in het filmpje.

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Welke tandenborstel is het mooiste van het land? Philips Sonicare DiamondClean Smart

De tandenborstel is super mooi. De borstel ziet er mooi en luxe uit en zelfs het oplaadglas kun je op je plankje laten staan, zonder dat je mooie marmeren badkamer met luxe producten wordt gedowngrade. Bovendien haal je het beste uit elke poetsbeurt. De tandenborstel heeft een app en verschillende sensoren, en laat daarmee weten hoe lang je aan elke kant moet poetsen, welke plekjes je gemist hebt en hoe hard je moet poetsen. Je kunt het zelfs persoonlijk maken door in de app jouw problemen – zeg: gevoelige tandhalzen – en doelstellingen – geen gaatjes – aan te geven. Waar de app vervolgens een aangepast poetsprogramma voor maakt.

Klaar met poetsen? Schone en witte tanden heb je dan zeker, net als een frisse adem. Vergeet niet die foto van jouw million dollar smile of badkamer- plank te maken.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017