Nina test voor &C: de Philips Sonicare DiamondClean Smart

Zo ontzettend leuk. Een tijdje terug mocht ik voor &C.tv de Rolls Royce van de tandenborstels uitproberen: de Philips Sonicare DiamondClean Smart! De tandenborstel heeft de looks maar ook de brains die verwerkt zitten in de opzetstukjes. Maar hierover vertel ik je meer in het filmpje.

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Welke tandenborstel is het mooiste van het land? Philips Sonicare DiamondClean Smart

De tandenborstel is super mooi. De borstel ziet er mooi en luxe uit en zelfs het oplaadglas kun je op je plankje laten staan, zonder dat je mooie marmeren badkamer met luxe producten wordt gedowngrade. Bovendien haal je het beste uit elke poetsbeurt. De tandenborstel heeft een app en verschillende sensoren, en laat daarmee weten hoe lang je aan elke kant moet poetsen, welke plekjes je gemist hebt en hoe hard je moet poetsen. Je kunt het zelfs persoonlijk maken door in de app jouw problemen – zeg: gevoelige tandhalzen – en doelstellingen – geen gaatjes – aan te geven. Waar de app vervolgens een aangepast poetsprogramma voor maakt.

Klaar met poetsen? Schone en witte tanden heb je dan zeker, net als een frisse adem. Vergeet niet die foto van jouw million dollar smile of badkamer- plank te maken.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything