Gadget I love: extreem koele festival tent

Dit artikel werd gepubliceerd op &C: Nooit meer zwetend je tent uitrollen op een festival dankzij de koelste tent van de festivalcamping. Maar écht.   

Gelukkig zijn er een paar knappe koppen uit Nederland die tegen hetzelfde probleem aanliepen en hebben besloten er iets aan te doen. Ze ontwierpen een tent met een speciale coating die zonlicht en warmte weert. Fijn, want dan hoef je niet te baden in het zweet. Ook zitten er slim geplaatste ventilatieopeningen in de Ohnana tent, zodat je voldoende frisse lucht binnenkrijgt en je tent dit festivalseizoen niets weg heeft van een sauna.

Tent zo fris als een briesje  

Als er in Nederland écht een hittegolf heerst terwijl jij naar dat festival gaat, dan kun je ook nog de meegeleverde ventilator aanzetten voor een extra briesje. Die werkt op batterijen en gaat ongeveer tien uur mee. Genoeg om die paar uurtjes slaap te pakken, zodat jij daarna weer je moves kunt showen op de dansvloer en je volop kunt genieten van de bands en deejays die op jouw timetable staan.

Nu denk je vast: dat ding gaat me een rib uit m’n lijf kosten. Niets is minder waar. Voor € 87 kun je de Ohnana tent nu alvast pre-orderen op Kickstarter. Je krijgt naast de koele tent een oogmasker en oordoppen cadeau. Zodat je op het volgende festival slaapt als een roos.  Niet geheel onbelangrijk, de tent is gemaakt voor twee personen. Dus mocht je tijdens het festival de liefde van je leven tegen het lijf dansen, kun je die met een gerust hart meenemen.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything