Een goede nachtrust zonder gesnurk dankzij Noise Masking Sleepbuds van Bose

Lijkt het je niet heerlijk om soms je omgevingsgeluid even helemaal uit te schakelen? Als je een strakke deadline hebt, geen zin heb in de krijsende baby van de buren of vriendlief die er op los snurkt? Dan moet je deze Noise Masking oordoppen hebben.

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, oordoppen waarmee je al het geluid om je heen kunt uitzetten. Maar Bose introduceert op het crowdfunding platform Indiegogo hun Noise-Masking Sleepbuds. Oordopjes die speciaal ontworpen zijn zodat jij een goede nachtrust hebt. De oordoppen filteren vervelende geluiden en vervangen deze door rustgevende klanken, zodat je lekker in slaap valt en blijft slapen.

Slaap zacht

Bose ken je misschien al van de headphones met ‘noise-cancelling’ functie. Hierbij worden ruis geluiden onderdrukt en kun jij gewoon lekker genieten van je muziek. Ideaal in het vliegtuig voor een lange vlucht. Je jetlag wordt aanzienlijk minder omdat je hersens minder geluiden hoeven te verwerken en jij dus meer rust krijgt. Dit keer wilt Bose je helpen met een betere nachtrust. Al denk ik dat ze ook prima werken als jij op een rumoerig kantoor zit en je deadline moet halen.

De Noise Masking oordoppen hebben een batterijduur van twee nachten. Daarna moeten ze aan de oplader. Maar als je slim bent, laad je de oordoppen overdag op zodat je ’s nachts er gebruik van kan maken. De oordoppen spelen rustgevende en kalmerende geluiden af die ervoor zorgen dat je sneller in slaapt valt.

Noise Masking oordoppen met wekker

Ook zit er een wekkerfunctie in de oordoppen. Word jij ook altijd wakker door de wekker van vriendlief en kom je daarna niet meer in slaap? Met de Noise Masking oordoppen is dat probleem in ieder geval verleden tijd. Je stelt je alarm in op de oordoppen en alleen jij zal hierdoor gewekt worden zodat je partner (of jijzelf) gewoon lekker door kan slapen.

Hoe fijn de gadget mij ook lijkt om een hele nacht niet gestoord te worden door vervelende geluiden. Hoe vervelend lijken mij die oordopen liggen. Maar Bose zegt dat de oordoppen ook terwijl je op je zij ligt, lekker zitten omdat je keuze hebt uit drie verschillende maten.

Dat mensen slecht slapen, is gebleken. Op dit moment is de crowdfunding campagne die een week geleden online ging, al volledig uitverkocht. Grote kans wel dat je volgend jaar deze oordoppen kunt aanschaffen. Goedkoop zullen ze alleen niet zijn, maar als je nachtrust je wat waard is, dan leg je er 250 euro voor neer.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything