Op je binge-watch-lijstje: de gloednieuwe serie YOU

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de serie YOU. Een gloedjenieuwe serie die vanavond pas in Amerika in premiere gaat. Maar als je de trailers al hebt gezien, weet je dat je dit wil zien!

De serie is een mix van Gossip Girl en Pretty Little Liar en dat zie je direct terug in de cast. Want twee van de hoofdrolspelers zijn namelijk Shay Mitchells (die je kent als Emilie uit Pretty Little Liars) en Penn Badgley (die ken je als Dan uit Gossip Girl).

In You valt de geniale bedrijfsleider van een boekenwinkel als een blok voor de mooie Beck. Joe, gespeeld door Penn Badgley (Gossip Girl), begint al snel rare trekjes te vertonen. Hij bestudeert het online leven van Beck obsessief, en gebruikt deze informatie om indruk op haar te maken.

YOU

Joe’s obsessie begint gevaarlijke vormen aan te nemen, als hij ontdekt dat Beck helemaal niet zo perfect is als hij dacht. Toch is hij vastbesloten om haar hart te veroveren, en gaat hij letterlijk over lijken! Beck’s vriendin Peach, gespeeld door Shay Mitchell (Pretty Little Liars) vindt Joe maar een enge creep, en probeert hem te ontmaskeren.

 

Als alles goed is, kun je morgen naar de eerste aflevering van YOU kijken op Netflix! YES-YES-YES!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything