Gadget Greensaver van Oxo zorgt ervoor dat je groentes langer kunt bewaren

We gooien behoorlijk wat eten weg per jaar. Per persoon zelfs gemiddeld 40 kilogram. Dat is behoorlijk zonde. Niet alleen van het geld. Groente en fruit belanden vaak het snelste in de prullenbak. Gadget Oxo zorgt ervoor dat je groentes langer houdbaar blijven. Fijn!

De kleine gadget van Oxo zorgt ervoor dat het stofje etheen, dat bepaalde groentes en fruit uitscheiden om af te rijpen, wordt opgevangen in de filter. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de houdbaarheidsdata van de groentes en fruit worden verlengd. Dat is extra handig om geld te besparen. Je hoeft zo ook niet terug te vallen op chemische conserveringsmiddelen.

Kost dat? De gadget kost maar 6 dollar en bestel je hier.

Greensaver van Oxo

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017