En de Nestie voor Beste ‘Caught on Camera’-video gaat naar…

Hoe tof is dit? Nest haakt in op de Oscars met de ‘Nestie’ Awards. Bij deze Award show kon je jouw ‘caught on camera’-video’s nomineren. Zo heb je verschillende categorieën waarbij je jouw Oscar-worthy Nest momenten kunt insturen. 

Iedereen met een Nest camera weet dat bepaalde memorabele momenten vast zijn gelegd door de camera. Hoe leuk is het dat je deze kunt inzenden en er een heuse Nestie Award mee kunt winnen!

Helaas zijn de Nesties van afgelopen jaar nét achter de rug. Zet een reminder in je telefoon voor volgend jaar en who knows? Ik weet in ieder geval alvast een memorabel moment dat absoluut ingezonden moet worden. Iris en Derek lezen jullie mee? Jullie weten vast wel welk moment ik bedoel!

THE NESTIE FOR BEST ….. GOES TO:

Best Overreaction – “Goalfellas”

Best Superhero Film – “Iron Dad”

Best Synchronized Stunt – “Legends of the Fail”

Best Live Action Film – “Talladega Frights”

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017