Overal je favoriete televisie programma’s kijken met de Knippr app

Een van de leukste dingen aan techblogger zijn, is dat ik geregeld nieuwe dingen mag uitproberen. Zo ook de Knippr app. Drie maanden lang heb ik uitgebreid de app getest en gekeken of ik hierdoor misschien wel mijn gewone televisie abonnement ga opzeggen.

Al een hele tijd spookt het door mijn hoofd op mijn televisie abonnement op te zeggen omdat ik eigenlijk amper nog televisie kijk. Lang leve Netflix, HBO & Videoland!

Knippr zou dan een goed alternatief zijn zodat je als je wel televisie wil kijken, op deze manier toch nog even snel een abonnement kunt nemen. Daarnaast kun je zelf je zenders bepalen en iedere maand opzeggen.

Voor 9,99 per maand kun je overal waar je bent televisie kijken vanaf jouw devices. Zit je op zondagavond in de trein? Dan kun je toch Penoza kijken. Maar je kunt ook tot 7 dagen terugkijken. Als je bijvoorbeeld Expeditie Robinson of Goede Tijden, Slechte Tijden hebt gemist. Zo mis je dus nooit meer iets en kijk je wanneer jij zin hebt.

Je kunt de app ook koppelen aan je televisie met bijvoorbeeld Apple TV of Chromecast. Heb je een slimme Samsung televisie? Dan kun je de app nu downloaden en zo via de Knippr app kijken.

Easy does it met Knippr!

De app zelf is super simpel. Op je beginscherm heb je jouw favoriete zenders staan. Vanuit daar kun je kiezen voor TV kijken, TV Gids en Instellingen. Via TV kijken kun je direct zien wat er op dat moment op de televisie is. Wat stiekem echt een super fijne feature vind, is de TV Gids in een app. Zo zie je precies wanneer Penoza ook alweer begon en of er een toffe film draait op televisie of dat je toch weer overgelaten wordt aan je Netflix-abonnement (hier heel veel tips!).

Knippr-abonnement nemen of niet?

Zoals ik in het begin al schreef. Ik wil dolgraag mijn televisie abonnement opzeggen omdat ik het eigenlijk belachelijk vind dat ik betaal voor iets dat ik amper gebruik. Toch wil ik Expeditie Robinson graag zien en ook Penoza en heb ik Games of Thrones ook telkens via mijn televisie gekeken.

Maar…

Als ik ga kijken wat het mij gaat schelen als ik mijn televisie abonnement opzeg en daarvoor in de plaats Knippr neem. Kom ik uiteindelijk op hetzelfde bedrag uit en is het dus voor mij niet echt gunstig om te switchen. Daarnaast heb ik Ziggo en kan ik via de Horizon-app ook overal waar ik wil televisie kijken.

Geld besparen?

Toch is het zeker de moeite waard om jezelf een keer in te verdiepen en te kijken of het jou wel geld gaat schelen! Want wie weet scheelt het je iedere maand wel een tientje, dan kun je toch op ’t einde van het jaar weer een paar nieuw schoenen kopen!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything