Five Friday Faves


Yes, het einde van de week is aangebroken! Dus is het tijd voor de Five Friday Faves. Mijn vijf favorieten van het moment. Dingen waar ik blij van word, die ik graag wil hebben of waarvan ik vind dat jullie dat moeten weten. Zoals een suede fringe jasje van Ganni en de overheerlijke Campo Viejo wijn. 

  1. Mujjo

Mujjo bestaat eigenlijk al net zolang als dat ik een technologie website voor vrouwen heb. Girl in a Tech World, was namelijk eerst Always w/. Lang verhaal. Anyway we zijn een beetje tegelijkertijd gestart. Mujjo maakte als een van de eerste merken handschoenen waarmee je gewoon je touchscreen kon blijven aanraken en je dus in de kou niet per se je handschoenen hoefde uit te trekken. Daarnaast kwamen er ook super fijne hoesjes bij voor zowel smartphone als laptop. En dat allemaal maken ze nog steeds. Zo hebben ze onlangs weer een hoesje uitgebracht waar je jouw pasjes in de achterkant kunt stoppen. Ideaal voor iedereen die geen grote portemonnee wil mee sjouwen. Vooral het groen leren exemplaar is er eentje waar je vást je vader of vriend een plezier mee kan doen. Lekker sophisticated. Voor 49,990 euro heb je zo’n fijn Mujjo hoesje.

Mujjo

2. Campo Viejo

Toen ik in Tel Aviv was dronken mijn vriendinnen en ik iedere avond wel ’n flesje cava om de vakantie en het leven te vieren. Super lekkere cava van Campo Viejo. Dus toen ik in Nederland een e-mailtje kreeg met een fantastische actie van Campo Viejo, heb ik uiteraard direct de Albert Heijn bij mij om de hoek uitgesplitst om te kijken of ze daar Campo Viejo verkochten. Helaas geen cava voor mij, maar wel een Rioja. Yum!

Een limited edition wijnfles van de Reserva Art Series 2014. Een creatie van de wijnmakers van de bodega in Rioja en de getalenteerde urban contemporary  artiesten Remed en 3TTMan. Eerlijk dat zegt je waarschijnlijk niets maar in Madrid versieren zij de muren met felgekleurde XL-muurschilderingen, en nu dus deze speciale limited edition fles. En om het feestje compleet te maken, krijg je bij aankoop van 2 van deze limited bottles een bijpassend fietskratje cadeau (bij Albert Heijn XL’s vind je ze!). Zo wordt de koude grijze winter een stuk kleurrijker.

Campo Viejo Rioja3. Minderen voor Kinderen

Unicef en de Linda Foundation hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe campagne. De Minderen voor Kinderen campagne. Door een week wat te minderen, kun je dat gene wat je bespaard, zoals bijvoorbeeld een koffie to go, een chocolade reep of een broodje op het station. Alles dat je op deze manier bespaard, kun je met een druk op de knop doneren.  Dit allemaal doe je via de handige app Minderen voor Kinderen die je op zowel Android als iOS kan downloaden. Wie doet er deze week mee?

Minderen voor Kinderen4. Ganni

Oh. My. God. Heb ik het net nog over een beetje minderen om te doneren voor kinderen. Spot ik online de nieuwe campagne van Ganni met hebberigmakende suede jasje met fringes. Argh! Maar ik ga wat minderen met de ‘kleine onzinnige uitgaven’ zoals zo nu en dan mijn guilty pleasure een Red Bull. En dan vind ik dat ik einde jaar mezelf wel weer mag trakteren op een grotere uitgave. Maar goed.. wie weet heb ik dan alweer iet anders gespot haha!

5. Hay x Sonos collectie

Nog een paar nachtjes slapen en dan kun je bij de HAY winkel een Hay x Sonos One speaker scoren. Een Sonos One die in een speciaal HAY-jasje gestoken. Je hebt keuze uit: rood, blauw, groen, geel en roze. Lees er hier meer over >

Hay voor Sonos

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything