Op je binge-watch-lijstje: van de makers van Gossip Girl, Dynasty

Het is weer zondag, dus serveer ik een van mijn favoriete series, films en documentaires. Allemaal pareltjes om toe te voegen op je binge-watch-lijst – al zeg ik het zelf. Deze week een lekkere girly serie van de makers van Gossip Girl: Dynasty. Denk: rich bitches, designer kleding en heel wat drama. 

Je denkt misschien há een remake van Dynasty. Maar niets is minder waar. Het nieuwe Dynasty draait om Fallon Carrington (foto links) . Ze werk voor haar vader (foto midden) en wilt koste wat kost het bedrijf van haar vader overnemen. Alleen Cristal (foto rechts), een werknemer bij het bedrijf van haar vader, gooit roet in het eten. Niet kaapt ze de job voor Fallon weg, ook trouwt ze met haar vader. Oef, pijnlijk!

Dynasty: rich bitch drama

Cristal blijkt een groot geheim te hebben en dus genoeg reden voor Fallon om hier achter te komen en haar vader te dwarsbomen is alles wat hij gaat doen. Dit gaat allemaal trouwens gepaard in fantastische designer outfits en gemanicuurde nagels!

Je kijkt Dynasty op Netflix. Iedere week staat er een gloednieuwe spannende aflevering voor je klaar. Prepare yourself op wat rich bitch drama.

Ook Big Little Lies moet je zien! >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything