Five Friday Faves

Yes, het einde van de week is aangebroken! Vanaf deze week ga ik iedere vrijdag mijn Five Friday Faves met jullie te delen. Dat kan van alles zijn. Alles waar ik blij van word en dat graag met jullie deel.

1. Rocktober

Deze maand ga ik iedere dag proberen om zo gezond mogelijk te eten. Even geen eten bestellen (dat doe ik namelijk geregeld als ik alleen ben), en proberen zoveel homemade meals te maken met lekker veel groente. Ook probeer ik om 5x per week te gaan sporten (wait what? ja echt!). En iedere dag de challenge: 100x push-ups, 100x sit-ups en 100 squats. Het is vandaag 6 oktober en ik kan je vertellen dat deze week geslaagd was. Nu de rest nog…

Protest Sup2. Protest Sup collectie voor de zomer 2018

Je had het wellicht al gespot op Instagram. Paar weken geleden, hees ik mijzelf in een Protest Sup-pakje om de kanalen van Amterdam onveilig te maken. And that’s what I did. Samen met collega-vriendinnen Sabine de Witte (YourAmbassadrice) en Sharmaine (Wander-lust.nl) stapte we op een Protest Sup-board. Even ter zijde, briljante dingen want je kunt ze opblazen en dus super klein maken en zo makkelijk meenemen. De Sup-collectie is weer net zo vrolijk als die van vorig jaar en ik krijg spontaan zin om een ticket te boeken. Iemand nog een tip voor een bestemming?

Stranger Things3. Stranger Things

Jaaa, deze maand is het weer zover! Dan staat er een gloednieuw seizoen van Stranger Things op Netflix. Grappig, want iemand vroeg dus laatst aan mij waarom ik het nu zo’n goede serie vond. Omdat-ie natuurlijk stiekem best wel vaag is. Maar dat kinderen zo ijzersterk kunnen acteren vind ik ontzettend knap.

Apple Watch Series 34. Apple Watch Series 3

Ik heb ‘m nu een weekje in bezit en het motiveert mij direct om meer te bewegen. Zo is mijn doel om iedere dag de gekleurde ringen vol te krijgen en door Rocktober gaat dat best aardig. Daarnaast kan het slimme klokje nog veel meer, maar daarover kun je binnenkort een uitgebreide review lezen hier zo op GITW.

Lurvig Ikea5. Super cute: de LURVIG Ikea collectie voor dieren

Hoe fantastisch. Ikea heeft een meubellijn voor je trouwe viervoeter gemaakt. Als ik een staart zou hebben zou ik nu net als Burger helemaal te keer gaan. Zo is er een heuse Klippan bank voor je huiskamertijger en genoeg lekkere kussens om uit te kiezen. Een nadeel: de Ikea Lurvig-collectie (wat harig betekent in het Zweeds) is nog niet in Nederland verkrijgbaar. Maar grote kans dat-ie er wel heel snel gaat komen.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything