Op je binge-watch-lijstje: The End Of The F***king world

Het is zondag, dus zoals je van mij gewend bent staat er weer ’n tip voor: Binge-watch-lijstje klaar. Deze week de gloednieuwe serie The End Of The F***cking World.

Op het internet heb je ‘m misschien al voorbij zien komen. Er werd door verschillende media geschreven dat het nogal een ‘duistere’ serie is, maar dat valt allemaal wel mee. Het is eerder allemaal grappig, vind ik zelf. En de serie voelt een beetje als iets van Wes Anderson door de kleding, de dialogen en de filmstijl.

Zien: The End Of The F***cking World.

De serie gaat over twee tieners: James & Alyssa. Beide zijn het echte outsiders. James is geobsedeerd met het vermoorden van beesten. Zijn nieuwe missie in het leven: iemand vermoorden. Alyssa haat iedereen en alles, maar James vindt ze wel interessant. Van de een op de andere dag gaan ze op een soort van roadtrip. James met als doel Alyssa te vermoorden en Alyssa als doel om haar vader op te zoeken. Er gebeurt van alles tijdens deze roadtrip.

De serie bestaat uit 8 aflveringen van elk rond de 20 minuten. Kortom: je hebt de serie in een rotvaart gebinged. Perfect zo voor de zondagavond, en dan heb ik volgende week weer een nieuwe serie die je gezien moet hebben. Speciaal voor iedereen die van programma’s houdt als The Bachelor of Temptation Island! 😉

Enjoy!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything